Merhaba Herkese!

Ben Yusuf, Istanbul’da yaşayan bir yazılım mühendisiyim. 2013’ten beri kişisel olarak blog yazıyorum. Fakat uzun süredir artık “eski blogum‘a” yeni yazı yazmamıştım. Yeni bir başlangıç olsun diye yeni bir domain ile bu bloga başlıyorum.

Aynı zamanda işimle ilgili ayrı teknik bir blogum da var. Buradan ulaşabilirsiniz. Bu blog’un ise işle ilgili değil tamamen kişisel, hobilerimle ilgili çeşitli resim ve yazılar paylaşacağım blog olmasını planlıyorum. Eski blogumda sadece Türkçe ile yazıyordum fakat artık işleri biraz daha ileri götürüp hem Türkçe hem İngilizce yazmayı planlıyorum bu blogu.

Bu blog’da neler olacak hobilerin nelerdir? diye sorarsanız:
Bol bol fotoğraf olacak çünkü hem dijital fotoğrafçılık hem analog fotoğrafçılık ana hobim. Bunun dışında kısıtlı da olsa antik uygarlıklara ilgim var. Bu yüzden antik kentleri gezmeyi çok seviyorum. Şanslıyım ki Türkiye bu konuda geniş bir katalog sunuyor.

Bunlar haricinde vakit buldukça Xbox’tan oyun oynamayı seviyorum, Masaüstü oyunları da unutmayalım :). Bilimkurgu ve fantastik edebiyat düşkünüyüm. Yeni yeni, crosfit ile ilgilenmeye başladım. Son olarak melodeath favori türüm olmak üzere, metal müziğin her türlü alt türünü dinlemeyi severim. Sorunuz olursa her zaman iletişime geçebilirsiniz benle.